BESØG VORES SÆBEVÆRKSTED PÅ ÆRØ

Vi er et åbent arbejdende sæbeværksted . Kom til Ærø og se, hvordan varmforsæbning foregår, og oplev naturen i vores sæbe - helt tæt på.

Vi er et åbent arbejdende sæbeværksted . Kom til Ærø og se, hvordan varmforsæbning foregår, og oplev naturen i vores sæbe helt tæt på. Ærø Soap Co. ligger smukt og centralt i landsbyen Bregninge på Ærø . I sommerhalvåret er vores lille værksted er åbent for besøgende, der er nysgerrige på at opleve, hvad Ærø Soap Co. er for et sted.

Besøg os og kig på gennem vinduet, mens vi laver økologiske sæber, peeling-salte og badesalte.

Du kan også prøve at skære din egen lille sæbefigur sammen med dine børn eller børnebørn, eller tag en økologisk kop kaffe, en sodavand eller en is i vores hyggelige lille café , og slap af i solen, mens I nyder den fine udsigt.

Vi bor i den skønneste natur. Tag en slentretur i vores urtehave og duft til de forskellige urter og blomster, der udgør en stor del af ingredienser i vores sæber og salte .

Vi har også gang i et dejligt naturprojekt lige i vores baghave, som du ikke må snyde dig selv for.

Sammen med Bregninge Gæstgiveri har vi etableret et naturområde med fredfyldte vandrestier og smukt kig til Østersøen. Dem kan vi i høj grad anbefale dig at gå på opdagelse i!

Kig forbi, når du alligevel er på Ærø – eller kontakt os, hvis du planlægger en tur over med en større gruppe.
Vi vil meget gerne åbne dørene, og dele vores passion for sæbe og for den ærøske natur med jer.

Kontakt Os

BESØG VORES BUTIK

Vester Bregninge 31
5970 Ærøskøbing
Danmark

Ma-Fre: 10 - 16
Tirsdag lukket
Lørdag: 10 - 14
Søndag: 11 - 14

Hvad kigger du efter?

Din kurv

Language
Open drop down